ET NATURLIG ALTERNATIV

Ønsker du en medikamentfri behandling

for dine hodesmerter?

Sliter du med migrene eller annen hodepine og ønsker en medikamentfri behandling og samtidig en vei til bedre helse?  

 

Vi i Hodesmerten arbeider med alle typer hodesmerter og vi bruker nevrorefleksologi som behandlingsform.

 

Våre terapeuter er medlem av Nevrorefleksologforeningen som er godkjent av Helsedirektoratet.

 

Din hodesmerte


Du plages stadig med hodesmerter. Det går utover dagliglivet ditt og det er ofte tungt å håndtere jobb, familie og aktiviteter. Hygge, fritid og sosialt liv er det sjelden du orker å være med på.

 

Og du er ikke alene.

 

Spenningshodepine og migrene ligger på henholdsvis andre og tredje plass for verdens vanligste sykdomsplager og anses være en av de største årsakene til uførhet blant personer under 50 år i dag, i følge WHO. 

 

 

Forskning viser (fra bl.a. Norge og forsker Christofer Lundqvist ved Ahus) at overforbruk av smertestillende medikamenter kan øke forekomsten av hodesmerter.

 

Medikamentfrie behandlingstilbud er i fåtall. Nevrorefleksologi er en manuell behandlingsform utviklet i Norge. Vi i Hodesmerten  brenner for å hjelpe deg.

Hvordan kan vi hjelpe deg å få en lettere og bedre hverdag med nevrorefleksologi?

... OG HVA ER NEVROREFLEKSOLOGI EGENTLIG?


I nevrorefleksologi søker vi ikke kun å behandle symptomer, men årsakene til plagene dine.

 

Ledende nevrologer (Kilde: Dagens Medisin) mener vi må finne helhetlige løsninger når vi skal behandle hodesmerter.

 

Plagene dine kommer kanskje ofte i følge med andre former for stressplager som søvnløshet, nakke-, kjeve- og skulderplager i tillegg til utmattelse? Årsaken til hodesmertene kan også være flere. Det handler derfor om at kroppen må sees som en helhet, se problemet fra flere vinkler og finne de underforliggende årsakene.

 

 

Vi jobber med å øke sirkulasjonen i aktuelle områder i kroppen, søker å påvirke hjernens signaler og stimulerer spinalvæsken. Nevroreflek-sologi er et fag som er utviklet i Norge gjennom de siste 30 årene.

 

 

Vi jobber med å øke sirkulasjonen i aktuelle områder i kroppen, søker å påvirke hjernens signaler og stimulerer spinalvæsken. Nevrorefleksologi er et fag som er utviklet i Norge gjennom de siste 30 årene.

 

 


Om oss i Hodesmerten

Vi er to nevrorefleksologer som er utdannet ved Medika Nova, Norges ledende skole innen nevrorefleksologi.

Vi brenner for å hjelpe folk til en bedre helse og målet vårt er å øke livskvaliteten til alle vi behandler.

Anne May Johnsen

Nevrorefleksolog MNF


Anne May har flere års erfaring som nevrorefleksolog og har klinikk på Skedsmokorset.

 

Epost: annemay@hodesmerten.no

Tlf: 958 86 073

Linn Skedsmo

Nevrorefleksolog MNF


Linn har flere års erfaring som

nevrorefleksolog og har klinikk på Kolbotn.

 

Epost: linn@hodesmerten.no

Tlf: 482 56 175

Våre priser:

  Voksen

   

   

   

   30 minutter behandling

   

  NOK 690

   Barn opptil 16 år

    

    

    

    30 minutter behandling

    

   NOK 640

    

   Ofte stilte spørsmål

   Her er svar på våre vanligste spørsmål.


   • Behandler dere alle typer hodesmerter?

    Vi behandler alle typer hodesmerter, men dersom smertene er nyoppstått eller endrer karakter anbefaler vi alltid at man kontakter lege.

   • Er denne behandlingsformen ment som et alternativ til vanlige medisiner?

    Nei, vår behandling skal aldri erstatte medisinbruk. Behandling kan redusere behovet for ulike medikamenter, men nedtrapping eller seponering skal alltid gjøres i samråd med lege.

     

     

   • Hva skjer ved første

    konsultasjon?

    Ved første konsultasjon starter vi alltid med en samtale der vi ønsker en gjennomgang  av din sykdomshistorikk. Det gjelder sykdommer, hverdagsplager, arbeidssituasjon og stressfaktorer i dagliglivet ditt. Dette gjøres for å finne en sammenheng mellom plagene dine og triggere i dagliglivet. Da er det lettere å få en behandling som er spesialtilpasset din kropp og ditt behov.

     

     

   • Hvordan kan nevrorefleksologi hjelpe mot så mange plager?

    Nevrorefleksologi er en helhetlig behandling som søker å finne årsaken til problemene og tilstandene i kroppen. Kroppen henger sammen som en helhet og det vil du etterhvert oppleve nærmere når du mottar behandling fra en av oss.

     

   • Hvordan skjer behandlingen?

    Behandlingen skjer ved å stimulere nervepunkter i huden systematisk med forskjellige massasje- og trykkteknikker. Pasienten ligger på en benk under behandlingen.

   • Kan nevrorefleksologi brukes til å behandle andre plager enn hodesmerter?

    Nevrorefleksologi er en helhetlig behandlingsform. Vi har også erfaring med å behandle flere andre plager, som nakkeskader, muskel- og skjelettplager, immunforsvar, mage- og tarmproblemer, hormonelle plager m.m.

   • Hvorfor skal jeg velge nevrorefleksologi?

    Vi jobber skånsomt og i tråd med kroppen og med kroppens egne prosesser. Vi jobber også med kroppens forskjellige systemer som spinalvæsken, lymfen, sirkulasjonen, hormonsystemet og nervesystemet mm. Det gjør det mulig for oss å finne årsaken til plagene og vi stimulerer uten knekking eller manipulering. Vi jobber heller ikke direkte i områdene du har vondt nødvendigvis, men mer indirekte via et annet sted på kroppen.

   • Hvor mange behandlinger trenger man og hvor ofte?

    Det avhenger av hva du behandles for. Generelt sett bør du merke en forbedring etter 6- 8 behandlinger. Noen ganger kreves det flere og andre ganger færre behandlinger. Vi anbefaler 1 behandling i uka.

   De vanligste hodepinene

   Om oss i Hodesmerten

   Vi er to nevrorefleksologer som er utdannet ved Medika Nova,

   Norges ledende skole innen nevrorefleksologi. Vi brenner for å hjelpe folk til en bedre helse og øke deres livskvalitet.

   Anne May Johnsen

   Nevrorefleksolog MRF


   Anne May har flere års erfaring som nevrorefleksolog og har klinikk på Skedsmokorset.

    

   Epost: annemay@hodesmerten.no

   Tlf: 958 86 073

   Linn Skedsmo

   Nevrorefleksolog MRF


   Linn har flere års erfaring som

   nevrorefleksolog og har klinikk på Kolbotn.

    

   Epost: linn@hodesmerten.no

   Tlf: 482 56 175

   Spenningshodepine
   Dette er den vanligste typen hodepine og føles som en konstant verking eller trykk på begge sidene av hodet eller på baksiden av hodet og nakken. Denne hodepinen kommer gjerne i mer krevende perioder av livet. Hodepinen kan vare alt fra en halv time til en uke i strekk. (Kommer gjerne på bagrunn av ulike former for stress).

    

    

    

   Bihulehodepine/sinusitthodepine
   ​Hodepine som kommer fra tetthet og smerter i bihulene. Kan minne om smerte man får når man har fyllesyke.

    

    

   Cluster hodepine

   Kan komme som anfall og har en skarp, skjærende, sprengende hodepine. Disse anfallene kan vare fra 15 minutter til 2-3 timer. Smertene er lokalisert gjerne bak det ene øyet. Dette er en hodepine som er mer vanlig blant menn enn kvinner, mens andre hodepinetyper er mer vanlige hos kvinner.

    

   Trigeminusnevragli 

   Kraftige, lynenede kortvarige smerter som kan komme hyppig. Kommer gjerne i området nese, kinn og underkjeve

    

   Migrene
   Kommer også i form av anfall som kommer med ulike mellomrom. En bankende smerte som starter bak øynene og sprer seg til større områder i hodet er vanlige. Man kan også bli kvalm, lyssensitiv og sensitiv for bevegelse og aktivitet. Monica Drottning-Rønne, forsker og spesialist i nevrologi mener at 90 prosent av migrenepasienter må få ryddet opp i problemer i nakke, skuldre og rygg.

    

    

   Nakkehodepine

   Gjerne ensidig hodepine som er kombinert med nakkesmerter. Kommer fra bakholdet med stråling mot tinning og øynene. Årsak er ofte forskjellige former for nakkeskader.

    

    

   Medikamentoverforbruk 
   Faktisk kan overforbruk av smertestillende for å bli kvitt hodepine trigge hodepine.  Informasjonen er hentet fra helsenett.no, Norske Helseinformatikk og Medical News Today.

    

    

    

   Tann og kjeve- relatert

   Smerter og spenninger i kjeven, gnissing av tenner kan føre til hodesmerter.

    

   Hva kundene våre sier om oss...

   Ragnhild Stensgaard


   "Herlighet for en gave det er å være frisk."

   Min sykehistorie spenner seg over 10-12 år. Dårlig balanse, svimmel, krystallsyke, nedsatt hørsel og tinnitus. Plagene har bygd seg opp over tid. Jeg har gjennomgått to operasjoner i håp om å «lette på trykket» i hodet. Mandlene var betente og legen sa de måtte bort. Ultralyd viste at bihulene var tette og polyppene ble fjernet. Ingen av disse operasjonene gjorde noen positiv virkning på mine plager.

   Høsten 2018 startet jeg med Refleksologi-behandlinger hos Linn. På det tidspunktet hadde jeg svært nedsatt hørsel (nesten døv på høyre øre), tinnitus og var veldig sensitiv for lyder. Jeg var også fryktelig stiv i nakken med ilinger nedover i høyre arm. Linn jobbet seg gjennom «vondtene» mine, lag for lag. Nakken ble straks bedre og sensitiviteten for lyder var det første som ble mye bedre.
   Allerede etter èn behandling kunne jeg merke at det skjedde noe positivt og det gjorde at jeg virkelig fikk trua på denne behandlingsformen.

   Etter jevnlige behandlinger i ca 8 måneder er 10-12 år gamle helseplager borte. Herlighet for en gave det er å være frisk.
   Jeg går ikke med plastpose (spypose) i veska lenger, jeg kan være sosial og ikke minst synge i kor igjen. Takk Linn!
   Jeg fortsetter hos deg for å forebygge. Din behandling virker!!

   Linn er en dyktig nevrorefleksolog som har hjulpet meg med forskjellige plager gjennom flere år. Smerter i helen, stivhet og skjevhet i rygg/bekken og musearm. Hun har også hjulpet meg med pusten da jeg i stressede perioder har hatt problemer med å dra pusten helt ned i magen. Nå går jeg til Linn en gang i måneden for å forebygge. Det funker for meg!

   Sigrid Stensgaard

   Jeg har gått til Refleksolog Anne May Johnsen i flere år. Hun er en behagelig dame som også er faglig god. Sist jeg var hos henne kom jeg med hodepine. Etter en time hos Anne May og to timer søvn etterpå var hodepinen min borte.
   Berøringssmertene i kroppen min er også blitt mye bedre etter at jeg begynte i behandling hos henne. Jeg kan på det varmeste anbefale behandlinger hos henne.

   Toril Askerøi Holtet Enger

    

    

    

    

   Jeg opplever Linn som en svært reflektert terapeut. Hun er faglig flink og lyttende. Rolig og avbalansert. Forklarer hvordan ting i kroppen henger sammen og hva som evt skal til. Jeg anbefaler henne og behandlingsformen.

    

    

    

    

    

   Anne Brandtzæg Ouren

    

    

    

    

    

   Etter mange år med forskjellige behandlingsformer har jeg nå funnet en, som passer meg perfekt. Anne May er ei sprudlende og flink dame, som har fått meg så og si helt bra.

    

    

    

    

    

    

    

    

   Maja Sandbæk Strøm


   Hvordan ville ditt liv vært med mindre smerter og med mer energi?

   8

   NYTTIGE TIPS

   Tips for naturlige metoder du kan prøve hjemme for å lette på hodesmerten.

   • Vann

    Sørg for å drikke nok vann. Det kan bidra til å forhindre hodepine eller redusere smerten.

   • Skjermbruk

    Begrens bruken av skjermer. For mye skjermtid er hardt for øynene, som igjen kan forårsake hodepine. 

   • Mosjon

    Sørg for å få frisk luft og mosjon.

     

   • Stress

    Unngå situasjoner som gjør deg stresset. Stress er en vanlig trigger for hodepine.

   • Søvn

    Sørg for å ha en jevn døgnrytme. Stå opp og legg deg til samme tid og få 7-9 timers søvn.

   • Mg og B12

    Sørg for at du inntar magnesium og B12 dersom du ikke får nok gjennom kosten.

     

   • Alkohol

    Reduser inntaket av alkoholholdige drikker.

   • Dagbok

    Før en dagbok over hodesmertene dine for å finne ut hva som kan trigge anfall.

   Jeg har gått til Refleksolog Anne May Johnsen i flere år. Hun er en behagelig dame som også er faglig god. Sist jeg var hos henne kom jeg med hodepine. Etter en time hos Anne May og to timer søvn etterpå var hodepinen min borte.
   Berøringssmertene i kroppen min er også blitt mye bedre etter at jeg begynte i behandling hos henne. Jeg kan på det varmeste anbefale behandlinger hos henne.

   Toril Askerøi Holtet Enger

    

    

    

    

   Jeg opplever Linn som en svært reflektert terapeut. Hun er faglig flink og lyttende. Rolig og avbalansert. Forklarer hvordan ting i kroppen henger sammen og hva som evt skal til. Jeg anbefaler henne og behandlingsformen.

    

    

    

    

    

   Anne Brandtzæg Ouren

    

    

    

    

    

   Etter mange år med forskjellige behandlingsformer har jeg nå funnet en, som passer meg perfekt. Anne May er ei sprudlende og flink dame, som har fått meg så og si helt bra.

    

    

    

    

    

    

    

    

   Maja Sandbæk Strøm


   Slik fungerer nevrorefleksologi


   Nevrorefleksologi betyr læren om nervesystemets reflekser. Det er en moderne behandlingsform som er utviklet i Norge. 

    

   Faget bygger på sammenhengen mellom huden og nervesystemet. I embryoets utviklingsfase har disse to bestanddelene felles opphav.

   Nevrorefleksologiens teori er at koblingen mellom hud og nervesystem fortsetter gjennom livet.

    

   En nevrorefleksolog stimulerer punkter

   i huden som påvirker kroppens

   funksjoner og økosystem via

   nervesystemet. Med ulike teknikker

   jobber man systematisert på hele

   kroppen for å påvirke blant annet

   blod- og lymfesirkulasjon,

   muskulatur, skjelett og

   bindevev, organer,

   fordøyelse, hormoner

   og nerver.

    

   En nevrorefleksolog tar

   ofte utgangspunkt i tre

   forskjellige grunnbehandlinger

   som tar for seg hvert sitt viktige system

   i kroppen: Psoas major, Nervus vagus og

   lymfesystemet. 

   Slik fungerer nevrorefleksologi


   Nevrorefleksologi betyr læren om nervesystemets reflekser. Det er en moderne behandlingsform som er utviklet i Norge. 

    

   Faget bygger på sammenhengen mellom huden og nervesystemet. I embryoets utviklingsfase har disse to bestanddelene felles opphav. Nevrorefleksologiens teori er at koblingen mellom hud og nervesystem fortsetter gjennom livet.

    

   En nevrorefleksolog stimulerer punkter i huden som påvirker kroppens funksjoner og økosystem via nervesystemet. Med ulike teknikker jobber man systematisert på hele kroppen for å påvirke blant annet blod- og lymfesirkulasjon, muskulatur, skjelett og bindevev, organer, fordøyelse, hormoner og nerver.

    

   En nevrorefleksolog tar ofte utgangspunkt i tre forskjellige grunnbehandlinger

   som tar for seg hvert sitt viktige system i kroppen:

   Psoas major, Nervus vagus og lymfesystemet. 


   • Psoas major

     

    Psoas major er en muskel som sitter dypt i bekkenet og styrer kroppens holdning.

    Oppretting av denne er ofte helt nødvendig i behandling av bevegelsesapparatet deriblant ryggplager, skulderplager og kneplager. Mange årsaksplager som forårsaker hodesmerter.

   • Vagusnerven

     

    Nervus vagus, hjernenerve 10, er involvert i det meste som skjer inne i kroppen.

    Den er derfor også involvert i en rekke plager som blant annet angst, mage- og tarmproblemer, hjertebank, stress, hodesmerter og søvnproblemer.

   • Lymfesystemet

     

    Lymfesystemet er kroppens avfallssystem og en stor del av immunforsvaret.

    Eksempler på plager du kan ha hvis lymfesystemet ikke fungerer som det skal: hodepine, ofte forkjølet, treg mage og stiv nakke/skuldre/rygg.

   Våre priser:

    Voksen

     

     

     

     30 minutter behandling

     

    NOK 690

     Barn opptil 16 år

      

      

      

      30 minutter behandling

      

     NOK 640

      

     Kontakt oss

     Anne May

     Johnsen

     Skedsmokorset


     958 86 073

     Skedsmo Senter 1

     2020 Skedsmokorset

     Linn

     Skedsmo

     Kolbotn


     482 56 175

     Rosenholmveien 25

     1414 Trollåsen

     Hodesmerten

     Skedsmo Senter 1

     2020 Skedsmokorset

      

     Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen

     2019© Copyrights by Hodesmerten.no. All Rights Reserved.

     Made by DigiUp - powered by Kartra